Pretraži ovaj blog

srijeda, 21. listopada 2015.

Poziv na domjenak

Pozivamo sve  koji se nađete u Zagrebu u ovu subotu 24.10.2015.g.  na malu proslavu povodom otvorenja preuređenog Klupka u Ilici 200a, Zagreb od 10-13 sati.U prijašnjem postu pisala sam o ženskom poduzetništu i predstavila neke od mojih dragih prijateljica koje su se usudile i kročile u privatan biznis. Najavila sam suradnju (za sada) nas nekoliko pripadnica "nježnijeg" spola.
I na naše veliko zadovoljstvo prošli tjedan Klupko je otvorilo svoja vrata. U novim bojama, preuređeno i puno novih prekrasnih stvari.
Za one kojima je možda promakao prošli post ponovit ću tko je sve, za sada, u maloj, ali vrijednoj ekipi...

Prva i najodgovornija za sve ovo je Sanja Mehić. Vlasnica Klupka i ona koja dežura i radi u dućanu svaki dan od 10-20 sati. Ali nije ona puka vlasnica i prodavačica. Ona je ta koja brine da u dućanu uvijek ima dovoljn vune, koca, gumbi i svega ostaloga što vam može zatrebati, a u rijetkim slobodnim trenucima sjeda za šivaću mašinu i šiva pregače (velike i male), jastučnice i još mnoge druge stvari.


 

Ana-Marija Mužević (Kreativna ovčica) heklicom stvara prekrasne igračke, koje se izvrsno slažu sa dekicama i kapama za naše najmanje koje izrađuje Andreja Štetić (Amarsen pletenine)

Našoj maloj ekipi priključila se i Melita Slivar sa svojom prekrasnom čipkom (čipka na batiće)
od koje izrađuje jedinstveni i unikatni nakit.


 


I naravno moja malenkost i moje Otkriveno blago igračke, šaloviI zbog ravnoteže jedan blaženi među ženama Igor Beroš sa svojim prekrasnim čipkama (bookmarkeri, nakit ...)


 

Ovo je samo mali dio svega što možete naći u Klupku, svratite i uvjerite se sami.