Pretraži ovaj blog

subota, 28. ožujka 2015.

Klupko

Moje životinjsko carstvo polako, ali sigurno se širi.

Novo mjesto obitavanja je dućan Klupko, Ilica 200a u Zagrebu.
Za sve ono koji ne znaju Klupko je mali dućan u Zagrebu, gdje  možete nabavite sve što vam treba za sve moguće ručne radove (pletenje, kukičanje, gobleni, vez, čunčanje i sve ostalo što mi momentalno nije palo na pamet).

Klupko su pokrenule dvije drage prijateljice Melita i Sanja koje se nisu mirile sa sudbinom nezaposlenih, već su hrabro krenule u poduzetničke vode.  Kako sam i ja jedna od tih koja je prije, sada već 8 godina krenula tim putem, znam koliko hrabrosti (a neki put i ludosti) treba za to.

Odlučile su otvoriti dućan koji neće biti samo mjesto gdje ćete nabaviti stvari koje vam trebaju za vaš ručni rad, već će to biti mjesto sastanaka, ugodnog druženja, učenja na mnogim radionicama i tečajevima (pletenje, kukičanje, čunčanje, čipka....).
Mislile su na sve, pa tako i na one koji nisu vični ručnom radu, ali ga cijene i vole. Za njih uvijek ima spremnih unikatnih marama, kravata, igračaka....

Danas ću predstaviti samo mali dio gotovih stvari koje možete kupiti u Klupku, idealnih za poklone sebi ili nekoj dragoj osobi, a da bi vidjeli sve i izabrali nešto najbolje je da svratite u Ilicu 200a ili nazovete na broj (01)3701-938.