Pretraži ovaj blog

utorak, 13. srpnja 2010.

tečaj izrade paške čipkeKoliko god se neki put ljutila na naše televizijske kuće (zbog programa koji je takav da su nogometne utakmice najzanimljivija stvar i jedino što nije repriza) moram priznati da je puno stvari nastalo baš zahvaljujući njima. Da kojim slučajem puste neki dobar premijerni film, vjerojatno bi "samo" štrikala (zato sada štrikam puno manjem jer ne gledam TV).
Tako je bilo i jučer predvečer. Vani još uvijek prevruće, na TV ništa pametnog. Što drugo preostaje nego biti kreativan. Tražeći neku ideju za platnenu torbu koju je zaželjela moja starija, naletjela sam na nešto sasvim drugačije.
Tečajevi izrade paške čipke i čipke na batiće. Ima tu još i drugih tečajeva za pletenje, kukičanje, vezenje, nešto za klince. Da sada ne pišem i prepisujem previše evo linka Atena d.o.o.
Sve se održava u Zagrebu (Kninski trg). Preko ljeta, očekivano, tečajeva nema, tako da do jeseni imam dovoljno vremena za odlučiti što bih radije. Moram priznati da je od prvog momenta paška čipka u laganom vodstvu.
Nadam se da ću barem još nekoga zainteresirati.