Pretraži ovaj blog

subota, 22. listopada 2011.

1. Kreativna događalica - 2. dio








































Evo, sa malim zakašnjenjem izvještaja sa 1. Kreativne događalice.

Bilo je odlično. Neću sada spominjati stvari koje su se mogle napraviti drugačije (namjerno neću reći bolje). Kada nešto ovakvo radite prvi puta to je pravi izazov. Prvo morate osigurati prostor i svu ostalu logistiku koja je neophodna, pa onda privući izlagače (možda se varam, ali rekla bih da je to bio najlakši dio posla). Na posljetku, ono najbitnije i možda najteže, privući dovoljan broj posjetitelja (čitaj potencijalnih kupaca). Sve je to Tina (to je osoba koja se krije iza imena Vive kreative) napravila. Svi stolovi su bili puni, raznolikost izloženih stvari maksimalna, a posjetitelja je bilo više ili manje cijelo vrijeme.


Izzy se na svom blogu zapitala - štand ili online prodaja? Teško se odlučiti, ali da moram to bi bila direktna prodaja. Volim kontakt sa onima kojima se sviđaju moje stvari. Svaka stvar ima neku svoju priču, a najčešće upravo ta priča proda neku stvar.


Zato svi vi koji ste slučajno propustili priliku da posjetite 1. Kreativnu događalicu ne očajavajte, slijedeća Događalica je 13.11, pa navratite.

Nema komentara:

Objavi komentar