Pretraži ovaj blog

petak, 26. ožujka 2010.

6 things about me

Eto i na mene je došao red.

6 stvari i još i slikice. Pokušajmo.

1. Ne volim monotoniju. Do te mjere da ne volim ni kada je predugo lijepo vrijeme (o ružnom i da ne govorim). To je jedan od razloga zašto ni na jednom poslu nisam ostala duže od 5 godina (tu su odbijene 4 godine porodiljskog i bolovanja zbog trudnoće). To se odnosi i na svu silu hobija. Od štrikanja, šivanja (što odjevnih predmeta, što lutaka i ostalih čuda), tiffany, decoupage itd. Izmjenjuju se zavisno od sezone i inspiracije.

2. Volim crni humor. To se u mojoj obitelji prenosi po ženskoj liniji. Na sreću već sada znam da imam nasljednicu. Moje starije dijete (Dora) već sada sa 13 godina može mi bez problema parirati, na užas našeg jedinog muškog člana obitelji i totalno nerazumjevanje mlađe kćeri.3. Na moje veliko veselje uskoro ću postati teta. Moja sestra će nakon puno godina truda i muke napokon postati mama. Moramo se strpiti još do kolovoza. Znam da zvuči daleko ali ovo čekamo dobrih 10 godina tako da tih par mjeseci i nije tako puno.
Kako je to super kada imaš nekoga tko ima malu bebu. Svi ih volimo žnjarati i maziti i onda otići svojoj kući u miru gledati TV jer smo to već odavno prošli (pelene, rasu zubi, plaču a ti nemaš blagog pojma zašto)

4. MRZIM KUHATI. Upravo tako velikim slovima MRZIM KUHATI. Mislim da je ovdje svatko objašnjenje suvišno.


5. Ovisna sam o odlascima na razne tečajeve i radionice, od šivanja, fimo mase od tiffany tečaja (i još puno između). Tako sam naučila puno toga, ali što je najvažnije upoznala neke drage ljude sa kojima se i danas družim. Naravno da na tome planu imam nešto što još nisam napravila. Tečaj tkanja - to ću obaviti čim otkrije gdje nabaviti i još važnije gdje smjestiti tkalački stan. Slijedeća želja je već malo teža za ostvariti. Tečaj puhanja stakla. Prošle se je godine održavao u Zadru u Muzeju antičkog stakla, ali nikako godišnji nisam mogla uskladiti sa terminima. O tome gdje ću se time nakon toga baviti razmišljat ću kada do toga dođe (mada već postoji ideja kako pametno iskoristiti vikendicu u Zagorju).


6. Najbolje funkcioniram kada imam najmanje vremena. Onda stižem sve, a to samo dokazuje da je sve stvar organizacije.


Ako je netko preskočio broj 4 MRZIM KUHATI.Toliko od mene za danas. Šaljem dalje
Goga
Mama kreativka
Mirjana 21
Dora
Ivana
Goce